Rihanna is fellép az idei Super Bowl félidejében

Olyan legendás előadókhoz csatlakozik ezzel a barbadosi énekesnő, mint Michael Jackson, Jennifer Lopez vagy Eminem – írja a VG.

Forrás: Vg.hu2022. 09. 26. 14:10
Rihanna
London, 2019. december 3. Rihanna barbadosi énekesnõ-színésznõ a Brit Divatdíjak átadási ünnepségén Londonban 2019. december 2-án. Nagy-Britanniában minden évben megjutalmazzák a divatszakmában kiemelkedõ teljesítményt nyújtó tervezõket és modelleket. MTI/EPA/Will Oliver Fotó: Will Oliver
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rihanna lép fel a következő Super Bowl félidei show-műsorában. A Super Bowl a világ egyik leginkább nézett sporteseménye, amelynek reklámideje több millió dollárba kerül, és a show fontos eleme a két félidő közötti időszak is. Nem meglepő, hogy a szünetben korábban már olyan sztárok léptek fel mint Michael Jackson, Prince, Beyoncé, Missy Elliott, Lady Gaga, a Rolling Stones, Paul McCartney, Madonna, Bruce Springsteen és a Who.

A tavalyi évben a félidei műsorban olyan rapsztárok léptek fel, mint Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminen, Mary J. Blige vagy Kendrick Lamar. Az őket idén váltó Rihanna rajongói 2016 óta várnak arra, hogy érkezzen az énekesnő új albuma. Tekintve, hogy Rihanna időközben kozmetikai márkájával és egyéb befektetéseivel óriási összegeket zsebel be, valahol érthető, hogy nem a zenére koncentrál az utóbbi években. A Super Bowlt február 12-én tartják – írja a Reuters. A félidei show szponzora is változott, így a Pepsit az Apple váltja.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Rihanna barbadosi énekesnő-színésznő a Brit Divatdíjak átadási ünnepségén Londonban 2019. december 2-án. Nagy-Britanniában minden évben megjutalmazzák a divatszakmában kiemelkedő teljesítményt nyújtó tervezőket és modelleket (Fotó: MTI/EPA/Will Oliver)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.