Ők szponzorálják mostantól a Super Bowl félidei showját

A sportesemény rend szerint az év legnézettebb televíziós eseménye az Egyesült Államokban.

Forrás: Vg.hu2022. 09. 23. 9:41
SHAKIRA; LOPEZ, Jennifer
Miami Gardens, 2020. február 3. Shakira kolumbiai énekesnõ (b) és Jennifer Lopez amerikai énekesnõ, színésznõ fellép a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntõje, a Super Bowl félidejében a Miami Gardens-i Hard Rock Stadionban 2020. február 2-án. Az NFL 54. szezonjának nagydöntõjében a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers együttese lépett pályára, a bajnokságot a Kansas City nyerte. MTI/EPA/Larry W. Smith Fotó: Larry W. Smith
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legnagyobb amerikaifutball-szövetség, az NFL többévre szóló szerződést kötött az Apple-el, aminek értelmében az Apple Music – a cupertinói vállalat zenei és audio streaming szolgáltatása – lesz a Super Bowl félidei showjának szponzora – írja a Reuters hírei alapján a VG.

A Super Bowl általában az év legnézettebb televíziós eseménye az Egyesült Államokban. A félidei showban pedig olyan híres előadók léptek már fel, mint Jennifer Lopez, Shakira, Beyoncé, Justin Timberlake, Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Prince és Madonna.

Az idei, év elején meredezett 2022-es Super Bowl LVI félidős showt több mint 120 millióan nézték, amelyben Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem és Kendrick Lamar is fellépett. A Super Bowl LVII-t február 12-én, vasárnap játsszák az arizonai Glendale városában.

Az együttműködés kulcsfontosságú lesz az Apple számára, amely az iPod 2001 piacra dobása óta kapcsolódik a zeneiparhoz, majd az Apple Music 2015-ös debütálásával a zenei és audio streaming szegmensben is fontos tényezővé vált.

A pontos részletek nem ismertek, mert azokat az érintettek nem hozták nyilvánosságra, a fejleményeket nem kívánta kommentálni a cég.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Shakira és Jennifer Lopez fellép a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében a Miami Gardens-i Hard Rock Stadionban 2020. február 2-án. (Fotó: MTI/EPA/Larry W. Smith)


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.