Minisorozatban láthatjuk viszont Robert de Nirot

A Netflix Zero Day című új minisorozatában kaphat főszerepet Robert De Niro Oscar-díjas színész – írta a Variety című amerikai filmes szaklap.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 12. 01. 10:23
DE NIRO, Robert
London, 2020. február 2. Robert De Niro amerikai színész érkezik a Brit Film- és Televíziós Mûvészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 79 éves sztár egyik szóvivője megerősítette az értesülést.

Bár a politikai thriller részleteiről egyelőre nem sokat tudni, egyes források szerint De Niro egy volt amerikai elnököt fog játszani. A színészi játék mellett executive produceri munkát is végez a produkcióban.

Ha elkészül a sorozat, akkor ez lehet Robert De Niro karrierjének első hagyományos televíziós szerepe.

Borítókép: Robert De Niro érkezik a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án (Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.