A Jóbarátok egyik sztárja árulja óceánparti házát

Matthew Perry, a Jóbarátok című televíziós sorozat egyik sztárja eladásra kínálja óceánparti, Los Angeleshez közeli malibui házát, ahol a koronavírus miatti korlátozások alatt idejének java részét töltötte.

Forrás: origo.hu2020. 08. 26. 12:48
null
Los Angeles, 2020. szeptember 11. A kaliforniai erdõtûzek miatt narancssárga az égbolt az ikonikus Los Angeles-i Hollywood felirat felett 2020. szeptember 10-én. Kaliforniától Washington államig lángokban áll az Egyesült Államok nyugati partvidéke. A tûzvészek eddig legkevesebb 8 halálos áldozatot követeltek, a nemzeti parkokat lezárták a megállíthatatlanul terjedõ erdõ- és bozóttûzek miatt. MTI/EPA/Etienne Laurent Fotó: Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 51 éves színész május elején vette be magát a négy hálószobás, három fürdőszobás, kétszintes házának falai közé, amikor egyre több államban, egyre szélesebb körben terjesztették ki a koronavírus miatti lezárásokat az USA-ban. Az épület a hollywoodi filmsztárok kedvelt helyszínén, a Malibunak hívott keskeny part menti sávon áll.

Később Perry több alkalommal készített bejegyzéseket saját közösségimédia-felületein a karantén alatt. Az egyikben például annak adott hangot, hogy számos olyan tengerparti csoportot lát házának erkélyéről, amelyben az emberek egyáltalán nem tartják egymástól a távolságot, és maszkot sem viselnek.

„Ilyenkor sikítani tudnék. Aztán eszembe jut, hogy van ez a remek kis házam” – tette hozzá a sztár, aki egyébként a teraszán grillezve és az óceánt bámulva múlatta az időt a korlátozások alatt.

Mindenesetre a házért Perry 14,95 millió dollárt, azaz közel 4,5 milliárd forintot remél, legalábbis ennyiért listázzák most az ingatlant.

Perry még 2011-ben, 12 millió dollárért vásárolta meg az akkorra átfogó felújításon, részbeni újjáépítésen átesett házat. Egyébként nem ez az egyetlen nagy értékű ingatlana, amitől megválna. Árulja Los Angelesben lévő exkluzív apartmanját is. A színészhez közel állók szerint Perry a jövőben inkább New Yorkban szeretne több időt tölteni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.