Antonio Banderas frappáns fotóval tudatta: legyőzte a vírust

A színész kedd este a Twitterre írta ki, hogy legyőzte a fertőzést.

Forrás: origo.hu2020. 08. 26. 10:30
BANDERAS, Antonio
Toronto, 2020. augusztus 10. A 2020. augusztus 10-én közreadott képen Antonio Banderas spanyol színész érkezik a Fájdalom és dicsõség címû filmje vetítésére a kanadai Torontóban 2019. szeptember 9-én. Brit sajtóértesülések szerint Banderas 2020. augusztus 10-én bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. MTI/EPA/Warren Toda Fotó: Warren Toda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Antonio Banderas augusztus 10-én, a hatvanadik születésnapján jelentette be, hogy megfertőződött a koronavírussal. A színész kedd este a Twitterre írta ki, hogy legyőzte a fertőzést.

21 napot töltött karanténban, de azt nem közölte, hogy pontosan hol.

Együttérzek azokkal, akik nem voltak ilyen szerencsések, és nálam sokkal többet szenvedtek. Sok erőt kívánok azoknak is, akik most harcolnak a vírussal

- írta a Twitteren.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.