Baranyi László tüdejében vérrögök maradtak a koronavírus-fertőzés után

A színművész még nem épült fel teljesen a koronavírusból.

Forrás: RIPOST.HU - MEDIAWORKS2021. 04. 12. 20:44
Sas Jzsef; Trunk Barnabs; Kokas Piroska; Lrn Lenke; Heller Tams; Baranyi Lszl; Beregi Pter
Budapest, 2012. február 21. Trunkó Barnabás (b), Baranyi László (b2), Kokas Piroska (b3), Sas József (b4), Lórán Lenke (b5), Beregi Péter (b6) és Heller Tamás (j) színmûvészek a sajtótájékoztató után, amelyen bemutatták a Mikroszkóp Színpad volt színészeivel alakított Sas-Fészek Kabarét a Fészek Mûvészklubban. MTI Fotó: Kollányi Péter Fotó: MTI/Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem épült még fel teljesen a koronavírus után a 93 éves színművész. Baranyi László mindennapjait egyensúlyzavar és fülzúgás nehezíti meg, most hízókúrán van, hogy visszaszedje hirtelen leszaladt súlyát.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Baranyi László is megfertőződött a koronavírussal, annak ellenére, hogy távolságot tartott és izoláltan élt. A színművész, akit a legtöbb ember a Família Kft.-ből ismer, még februárban lett beteg, de szerencsére azóta már sokkal jobban érzi magát. Sajnos azonban úgy tűnik, vannak szövődmények, amelyekkel szembe kell néznie:

„Zavar, hogy a fülem is pattog, és az egyensúlyérzékem sincs rendben, a kórházban csak tapogatózva tudtam közlekedni” – mesélte a színművész, aki rengeteget fogyott a betegsége miatt.

Nem épült még fel teljesen a koronavírus után a 93 éves színművész. Baranyi László mindennapjait egyensúlyzavar és fülzúgás nehezíti meg, most hízókúrán van, hogy visszaszedje hirtelen leszaladt súlyát.
Fotó: MTI/Kollányi Péter

„A kitörés előtti fázisát akarom megörökíteni. Egy kis történetet szőttem még hozzá, a rendszerváltás után találkoznak a háborúban részt vevő hős fiatalok, kinek hogyan alakult a sorsa. Deák Kristóf rendezőnek meséltem róla, nagyon tetszett neki, azt mondta, van esély rá, hogy filmet csinálunk be­lőle. A gyerekkorukat fekete-fehérben, a későbbi éveket pedig színesben láthatná a közönség” – mondta büszkén a színész. Laci bácsi szerencsére a jókedvét nem veszítette el, a Riposttal azt is megosztotta a tőle megszokott humorral, ha minden újra a régi lesz, mit fog bepótolni.

„Elsőként szeretnék berúgni, és elénekelni, hogy „Ezt is megúsztam”. De ami sokkal fontosabb, az egész nyarat az unokámmal akarom tölteni. Ehhez még lábra kell állnom, mindent megteszek érte. Vérrögök maradtak a tüdőmben, gyógyszereket szedek, de talán jó úton haladok” – olvasható a Ripost cikkében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.