Demi Moore munka nélkül maradthat egy időre

Az első évad után elkaszálták a Szép új világ sorozatváltozatát, amelyben Demi Moore is szerepelt.

Forrás: origo.hu2020. 10. 30. 12:30
MOORE, Demi
New York, 2019. május 7. Demi Moore amerikai színésznõ a New York-i Metropolitan Mûvészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2019. május 6-án. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane

Az első évad után elkaszálták a Szép új világ sorozatváltozatát, amelyben Demi Moore is szerepelt.

Az NBCUniversal tartalomszolgáltatója, a Peacock a második szezont már nem rendelte meg a Brave New Worldből, a sorozat mögött álló stúdió, a UCP azonban még megpróbálja eladni más platformra – vagyis elképzelhető, hogy valamikor még folytatódik a történet, de egyelőre vége – írja az Origó.hu.

Demi Moore jóval túl az ötvenen is remek formában van
Fotó: MTI/EPA

A széria Aldous Huxley huszonhatodik században játszódó disztópiájából, a Szép új világból készült: a története szerint az emberi társadalmat kasztokra osztották fel, ami megszüntette a háborút és a szegénységet – cserébe viszont olyan dolgok is eltűntek, mint a család, a művészet vagy a vallás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.