Dér Heni már nagyon várja kisfia, Beni érkezését

A türelmetlen kismamának egy hete van hátra, egy kis mozgással próbálja beindítani a szülést.

Forrás: MW2021. 04. 30. 11:10
Dr Heni
Budapest, 2015. január 31. Dér Heni az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal címû televíziós show-mûsor második elõdöntõje elõtt, a hivatalos fotózáson a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. január 31-én. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs már egy hét sem, hogy világra jöjjön Dér Heni első gyermeke, aki a Beni nevet kapja majd szüleitől, amiért egyébként a rajongók megszólták a kismamát, hogy tömegnevet talált a kicsinek. Heni ettől még boldogan várja a babát, sőt, az egész várandósság alatt aktív maradt és edzett is, az utolsó napokat pedig kertészkedéssel tölti – szúrta ki a Bors.

A kismama természetesen nagyon vigyáz már magára, nehezet nem emel és csak óvatosan hajolgat, de nem titkolt célja, hogy a kis mozgással esetleg hamarabb beindítsa a szülést, hogy végre a karjában tarthassa a kisfiát – derül ki a beol.hu cikkéből.

Ha a telihold nem segített Beninek, hátha majd ez a kis mozgás

– írta a képhez Heni.

(A borítóképen: Dér Heni. Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás)

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk az énekesnő várandósságáról. Arról írtunk, hogy megható vallomást tett a kisbabájáról Dér Heni. Az énekesnő már nagyon várja, hogy a kezében tarthassa a kisfiát, Benit. Ám addig álmában találkozik a csöppséggel.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.