Fagylaltot neveztek el Rómában a sztáredzőről

Az egyik helyi cukrászda fagylaltot nevezett el „Special One”-ról, amely – a leírás szerint – egy lélegzetvételnyi friss levegőt, örömöt és energiát tartalmaz.

Forrás: nemzetisport.hu2021. 05. 10. 11:45
José Mourinho
Mourinhóról fagylaltot neveztek el Rómában Fotó: MTI/EPA/Pool/Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megtisztelő gesztust tettek José Mourinhónak Rómában. Az egyik helyi cukrászda fagylaltot nevezett el róla, a citrusos-fehér csokis „Special One” (Mourinho saját magának adott beceneve) – a leírás szerint – egy lélegzetvételnyi friss levegőt, örömöt és energiát tartalmaz – írja a Nemzeti Sport.

Mourinhóról fagylaltot neveztek el Rómában
Fotó: MTI/EPA/Pool/Neil Hall

A hír az AS Roma vezetőedzői tisztségét a nyáról átvevő portugál szakemberhez is eljutott, aki vette a lapot. A cukrászdának küldött válaszában megírta, hogy a mangó- és az eperízt kedveli, nem titkoltan új klubjának sárga-vörös színkombinációjára utalva vele. Hogy az ízesítés a kérés hatására változik-e, nem tudni, a történet mindenesetre jól mutatja, mekkora várakozás előzi meg José Mourinho érkezését az olasz fővárosban.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.