Feleségének adta ki magát, majd belopózott a sztár házába

Letartóztattak egy nőt, aki korábban Pete Davidson feleségének mondta magát, majd a sztár házában is megjelent – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 20. 16:29
null
Pete Davidson Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A New York-i rendőrség letartóztatott egy Michelle Mootreddy nevű nőt, miután az kéretlenül megjelent Pete Davidson Staten Island-i házában: belopózott egy nyitva hagyott oldalajtón, majd leült a konyhaasztalhoz, mintha a sztár ingatlanjában lakna.

Pete Davidson
Fotó: Flickr

Davidson – a Saturday Night Live komikusa, a Staten Island királya sztárja – épp nem volt otthon, egy rokona vette észre a nőt, és hívta a rendőrséget.

Mootreddy korábban már egy hamis közleményt is kiadott, miszerint Davidsonnal összeházasodtak – amiről azonban hamar kiderült, hogy nem igaz, a színész ugyanis egyből cáfolta, hozzátéve, hogy nem is ismeri a nőt.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Szégyelli múltját, felhagyott a színészettel a volt gyereksztár

Jennette McCurdy a podcastjában Anna Farisszal beszélgetett, neki erősítette meg, hogy lényegében már feladta színészi karrierjét, utoljára 2018-ban lehetett látni egy rövidfilmben.

McCurdy 2000 óta közel 70 filmben és sorozatban játszott, hatévesen viszont még az édesanyja nyomására ment el a válogatókra, és később is azért tartott ki, mert a családjának pénzre volt szüksége, az ő munkái pedig biztos jövedelemforrássá váltak időközben.

Legismertebb szerepét az iCarly-ban játszotta, majd több más, nickelodeonos produkcióban is megjelent, amit ma már kifejezetten kínosnak tart, sok tekintetben megbánta a karrierjét.

Miután az édesanyja meghalt, eldöntötte, hogy teljesen felhagy a színészettel, utolsó komolyabb sorozatszerepét a Between-ben játszotta 2015-2016-ban.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.