Gal Gadot főszereplésével készít kémthrillert a streamingszolgáltató

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait.

Forrás: MTI2021. 01. 18. 15:42
29th Annual Palm Springs International Film Festival Awards
Gal Gadot hamarosan egy másik Netflix-produkcióban is látható majd Fotó: Hahn Lionel/ABACA/INTARimages.com Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza – osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

A Skydance Media produkciójában készülő filmet, amelyet később Mission: Impossible- vagy James Bond-jellegű, de női főszereplős filmsorozattá akarnak bővíteni, a brit Tom Harper (Vadrózsa, Léghajósok) rendezi.

A Heart of Stone forgatókönyvét Greg Rucka és A számolás jogáért Oscarra is jelölt Allison Schroeder írta.

Gal Gadot hamarosan egy másik Netflix-produkcióban is látható majd: a Red Notice című akciófilmet a színésznő Dwayne Johnson és Ryan Reynolds társaságában forgatta Rawson Marshall Thurber rendezésében. Idén a Halál a Níluson című filmben is megnézheti a közönség, amit Kenneth Branagh rendezett. A színésznő lesz a Paramount új Cleopatra című történelmi filmjének sztárja is. Utóbbi produkciót Patty Jenkins rendezi Laeta Kalogridis forgatókönyve alapján, ami Gadot történetéből született.

Gal Gadot hamarosan egy másik Netflix-produkcióban is látható majd
Fotó: Flickr

A Netflix mellett egyébként a napokban egy másik streamingszolgáltató, az Amazon is bevásárolt: a Chris Patt főszereplésével készülő The Tomorow War című filmet szerezték meg.

Az Élősködők rendezője lesz a Velencei Filmfesztivál zsűrielnöke

Bong Dzsun Ho, az Oscar-díjas Élősködők című film dél-koreai rendezője lesz a 78. Velencei Filmfesztivál nemzetközi zsűrijének elnöke – jelentették be pénteken a filmmustra szervezői.

A Velencei Filmfesztivál hosszú múltra tekint vissza, és megtiszteltetés számomra, hogy bekapcsolódhatok ebbe a csodálatos filmművészeti hagyományba – fogalmazott a közleményben idézett rendező. „A zsűri elnökeként és mindenekelőtt javíthatatlan filmrajongóként kész vagyok megcsodálni és megtapsolni a fesztivál által kiválasztott összes nagyszerű filmet” – fűzte hozzá.

A filmfesztivál művészeti vezetője, Alberto Barbera olyan rendezőként méltatta a dél-koreai filmest, aki „a mai szerzői film egyik leghitelesebb és legeredetibb hangja világszerte”.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.