Hayden Christensen visszatér Star Wars-beli karakteréhez

A Disney Plusson debütáló új Star Wars-sorozat 2022-ben várható.

Forrás: hirado.hu2020. 12. 13. 10:41
null
Star Wars Episode 3 : La Revanche des Sith http://www.swg1.net/ Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb meglepetés a Disneytől, a Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozathoz egy újabb régi szereplőt is sikerült visszacsalogatni.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm főnökének bejelentése szerint Ewan McGregor mellett Hayden Christensen is feltűnik a minisorozatban, ahol a két színész ezúttal is a jedimestert és tanítványát, Obi-Wan Kenobit és Anakin Skywalkert alakítja majd.

Fotó: Flickr

McGregor a bejelentés után így nyilatkozott:

a legszebb dolog az Obi-Wan Kenobiban, hogy ismét összehozott Hayden Christensennel.

Ewan és Hayden 2002-ben Star Wars II. rész: A klónok támadása és 2005-ben a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja című filmekben szerepelt együtt. A Disney+ szolgáltatásán 2022-ben debütáló Kenobi-sorozat tíz évvel A Sithek bosszúja után játszódik majd – írta a The Hollywood Reporter.

Posztumusz albuma jelenik meg Chris Cornellnek

Posztumusz új albuma jelenik meg az énekes-dalszerző Chris Cornellnek, aki a lemez anyagát egy évvel halála előtt, 2016-ban vette fel.

A Soundgarden énekesének a No One Sings Like You Anymore című lemezén Prince, John Lennon és Harry Nilsson számainak feldolgozásai szerepelnek – írta a BBC News pénteken.

A zenész özvegye, Vicky Cornell elmondta: az album arról árulkodik, hogy az énekesnek kik voltak a kedvencei és mely dalaik fogták meg különösen.

Az 52 éves rockzenészt 2017-ben találták holtan egy detroiti hotelszobában, halálát öngyilkosságnak nyilvánították.

Cornell az 1984-ben alakult seattle-i Soundgarden egyik alapító tagja és énekese volt, a rockbanda Black Hole Sun és Spoonman című száma Grammy-díjas lett.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.