Itt az első előzetes a várva járt Jóbarátok-találkozóról + videó

Az HBO Max kiadott egy teasert a több mint egy éve várt – a világjárvány miatt többször elhalasztott – Jóbarátok-találkozóról – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 05. 14. 13:14
jóbarátok
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról már sokszor írtunk, újra összeáll a Jóbarátok csapata, egy tévés különkiadás keretében idézik fel forgatási emlékeiket, beszélgetnek a sorozat hatásáról.

Az HBO Max ehhez adott most ki egy rövid előzetest, amely csupán arra szolgál, hogy megalapozza a hangulatot: csak a hat főszereplőt, Jennifer Anistont, Courteney Coxot, Lisa Kudrow-t, Matthew Perryt, Matt LeBlancot és David Schwimmert látjuk benne hátulról – de legalább új információként kiderül a premier dátuma is: május 27.

 

Az adás hivatalos Instagram-oldalán megjelent emellett egy friss bejegyzés, amelyből pedig azt tudhatjuk meg, hogy milyen vendégsztárok fognak megjelenni a műsorban: többek között Cindy Crawfordra, Reese Witherspoonra, Lady Gagára, Tom Selleckre, David Beckhamre és Justin Bieberre is lehet számítani.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Jennifer Aniston haját megrágcsálta egy műsorvezető

A Hulun látható új dokumentumfilm, a Framing Britney Spears elvileg Britney Spearsről szólt, de az énekesnő összeomlásával, bukásával kapcsolatban több fontos tényezőre, többek között a média szerepére is rávilágított – így került a képbe David Letterman is, aki sokak szerint megalázó interjút készített az énekesnővel annak idején.

A közösségi oldalakon azóta többen támadták Lettermant, például a Jennifer Anistonnal készült, 1998-as interjúját is bírálták, miután a show-jában a színésznő haját is megrágcsálta.

„Bocsáss meg, ha udvariatlan, de muszáj kipróbálnom” – mondta, majd a szájába vette Aniston hajtincsét, ami akkoriban azért tűnt inkább vicces showelemnek, mert a Jóbarátok-ból sok nő Rachel frizuráját másolta.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.