Jennifer Lawrence megsérült új filmje forgatásán

Megsérült Jennifer Lawrence az új filmje, a Don't Look Up című politikai szatíra forgatásán Bostonban. Az Oscar-díjas színésznőt egy tervezett robbanás miatt elrepült üvegszilánk sebesítette meg a szeme közelében, de a Deadline.com hollywoodi hírportál értesülése szerint már jobban van.

Forrás: origo.hu2021. 02. 08. 10:50
Lawrence, Jennifer
Párizs, 2017. szeptember 7. Jennifer Lawrence amerikai színésznõ a Mother címû filmje bemutatóján Párizsban 2017. szeptember 7-én. (MTI/EPA/Etienne Laurent) Fotó: ETIENNE LAURENT
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az üvegszilánk vérző sebet ejtett Lawrence szemhéján, amit a kiérkező mentők láttak el. A Netflix-produkció forgatását egy napra felfüggesztették.

A Boston Globe beszámolója szerint a baleset pénteken egy különleges effektus felvételén történt. A jelenethez egy szemetest dobtak ki az ablakon, és ennek üvegszilánkjai repültek szét.

A Don't Look Up című filmet Adam McKay írta és rendezi, a szereplők között van Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans és Meryl Streep is.

Párizs, 2017. szeptember 7.
Jennifer Lawrence amerikai színésznõ a Mother címû filmje bemutatóján Párizsban 2017. szeptember 7-én. (MTI/EPA/Etienne Laurent)

A film két csillagászról szól, akik a médián keresztül akarják figyelmeztetni az emberiséget arra, hogy egy közelgő aszteroida elpusztíthatja a Földet.

A filmet a Netflix karolta fel egy éve, a forgatás Boston környékén zajlik, de egy időre le kellett állniuk a munkákkal a koronavírus-járvány miatt.

A 30 éves Lawrence 2013-ban a Napos oldal című filmben nyújtott játékáért kapott Oscar-díjat.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Jennifer Lawrence lakása luxusotthon a város tetején

Elképesztő kilátás

A lakás egy teljes szintet foglal egy 30 emeletes luxusház tetején az Upper East Side-on. A körpanorámás lakáshoz 300 négyzetméternyi terasz is tartozik, ahol elképesztő kilátás nyílik New York városára.

A lakás szinte valamennyi helyiségében hatalmas, padlótól plafonig érő ablakok találhatóak. Az óriási, egybeépített közösségi tér több mint 16 méter hosszan nyúlik végig az otthonban, a helyiséget a kandalló fala osztja ketté.

Kényelem felsőfokon

A legmodernebb gépekkel és eszközökkel felszerelt konyhában a dizájn is fontos szerephez jutott: fő eleme a márvány, ebből az anyagból készült többek között helyiség közepén helyet foglaló asztal is.

A lakásban összesen három hálószoba található, mindegyikük a konyha mögött helyezkedik el egy hosszú folyosó végén. Mindkét vendégszobához tartozik egy-egy fürdőszoba, a fő hálószobához pedig külön terasz és egy dupla gardrób csatlakozik.

A Jennifer Lawrence egykori otthonát bemutató eredeti cikk, amelyben képeket is talál a lélegzetelállító lakásról, a Lakáskultúra oldalán érhető el.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.