Kovács Kati izgult fellépése előtt a hosszú kihagyás miatt

Nem nosztalgiázós típus Kovács Kati, inkább a jövőbe tekintene, hogy tudja, mi lesz 100-200 év múlva – ezt ő maga vallotta be a NYÁR 21-ben, amelyben még azt is elárulta: még ennyi színpadon töltött idő után is izgult fellépése előtt a hosszú kihagyás miatt.

Forrás: MTVA2021. 07. 09. 12:21
null
Nem nosztalgiázós típus Kovács Kati, inkább a jövőbe tekintene
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Másfél év kihagyás után volt bennem egy kicsi félelem a színpadra lépés előtt” – árulta el Somossy Barbarának és Forró Bencének a NYÁR 21 szabadtéri stúdiójában Kovács Kati. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész a pandémia kapcsán próbált jó élményeiről is beszámolni, mint mondta: ez az időszak arra volt jó, hogy kiderüljön, milyen kevés ruhára van szüksége az embernek, ha nincs színpadon.

Az énekesnőről kiderült az is, hogy a múlt helyett inkább a jövővel szeret foglalkozni. „Nem gyűjtök relikviákat, nem vagyok nosztalgiázós alkat. Inkább azt szeretném tudni, mi lesz 100-200 év múlva, olyan boldog lennék, ha még akkor is élhetnék” – vallotta be az énekesnő.

Nem nosztalgiázós típus Kovács Kati, inkább a jövőbe tekintene

Kovács Kati több dallal is megörvendeztette a közmédia nézőit, ám a révfülöpi mólónál is számos rajongója nézte előadását. A Duna Televízió műsorán kívül szerencsére most már sok helyszínen lehet majd találkozni vele. A közeljövő koncertjeiről részletesen is beszámolt a NYÁR 21-ben. A beszélgetés IDE kattintva újra is nézhető.

Mező Misi: Mindig is vonzott, hogy valami másban próbáljam ki magamat

Zenei kalandozásnak tekinti az életéről szóló, Mesélő című előadását Mező Misi. A Dal 2021 zsűritagja az Én Vagyok Itt! stúdiójában árulta el Koltay Annának, mi motiválta, hogy egy szál gitárral, egyedül lépjen a közönség elé megosztva velük élete magasságait és mélységeit zenei köntösbe bújtatva.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.