Macaulay Culkin maszkjánál nincs menőbb + fotó

A maszk biztos nem áll jól mindenkinek, de ha valakihez, akkor hozzá passzol.

Forrás: origo.hu2020. 10. 08. 13:03
null
Macalay Culkin ötletes maszkjában Forrás: twitter.com/IncredibleCulk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

40 éves lett augusztusban a Reszkessetek, betörők! Kevinje, Macaulay Culkin, akit mindenki továbbra is a bátor és találékony kisfiúval azonosít. Nagy kasszasiker volt egykor a mozikban, nagyjából 18 millió dollárból készült, és majdnem ennyit termelt a nyitóhétvégén az amerikai mozikban. 285 millió dollárt hagytak végül az amerikai mozilátogatók a kasszánál, világszerte legalább 533 milliót hozott.

Macaulay Culkin ötletes maszkjában
Fotó: twitter.com/IncredibleCulk

A színész most megmutatta, hogy Kevin ihlette maszkja van, biztos nem áll jól mindenkinek, de ha valakihez, akkor hozzá passzol – írja az Origo.

Ötvenéves a világ egyik legvonzóbb férfija, Matt Damon

Apja tőzsdeügynök, anyja egyetemi tanár volt, ereiben finn, angol és skót vér csörgedezik. Tízévesen határozta el legjobb barátjával, a nála két évvel fiatalabb Ben Affleckkel, hogy színészek lesznek és mindent ennek rendeltek alá. Matt Damon három év után még a Harvard Egyetem angol szakát is otthagyta, de filmes karrierje csak nem akart beindulni: 1992-ben kapott ugyan egy főszerepet, de a film és ő sem keltett feltűnést. A kritika csak a Bátrak igazsága című filmdráma után szólt elismerően alakításáról, a heroinfüggő, az Öböl-háború traumájával vívódó katona szerepéért húsz kilót fogyott. 1997-ben, miután egy idealista ügyvédet játszott Francis Ford Coppola Az esőcsináló című filmjében, már azt írták róla: „a sztárság küszöbén áll”.

A végső lépést a Good Will Hunting című filmmel tette meg: a forgatókönyvet még a Harvardon töltött évei alatt kezdte írni, majd a küszködés ideje alatt csiszolgatta Ben Affleck társaságában. Az ötletet megvette az egyik nagy stúdió, amely még abba is beleegyezett, hogy a huszonéves Matt Damon és Ben Affleck játssza a főszerepet. Nem bánták meg: a hányatott sorsú fiatal matekzseniről szóló alkotás a költségek tízszeresét hozta be, s 1998-ban kilenc kategóriában jelölték Oscar-díjra. Damont a legjobb főszereplők közt megelőzte ugyan Jack Nicholson, de barátjával ők nyertek a forgatókönyvírók között. A forgatókönyvért begyűjtötték a Golden Globe-díjat is, Damont a Berlinalén Ezüst Medve-díjjal tüntették ki.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.