Megmutatta horrorsérülését a dzsungelből kimentett világsztár

Mint írtuk, a Kettős kockázat és A gyűjtő sztárját, a kétszeres Golden Globe-jelölt Ashley Juddot komoly baleset érte egy dzsungeltúrán a Kongói Demokratikus Köztársaságban: négy helyen eltört a lába, a helyiek segítsége nélkül valószínűleg amputálni is kellett volna. A színésznő az Instagramon nemcsak az 55 órás mentési folyamatot dokumentálta, de most a gyógyulásáról is kitett egy lapozható bejegyzést, amelyben többek között egy videó is látható arról, hogy miként próbálja mozgatni a lábát – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 04. 28. 8:20
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

Majdnem amputálni kellett a világsztár lábát + fotók

A Kettős kockázat és A gyűjtő világsztár színésznőjét, a kétszeres Golden Globe-jelölt Ashley Juddot súlyos baleset érte egy dzsungeltúrán a Kongói Demokratikus Köztársaságban: egy esés következtében négy helyen eltört a lába.

A színésznő korábban már nyilatkozott Nicholas Kristofnak, akkor elmondta, hogy öt órán keresztül feküdt a dzsungelben, összesen pedig 55 óráig tartott, mire eljutott egy dél-afrikai kórház intenzív osztályára.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.