Omar Sy játssza a mestertolvajt a Lupin című új sorozatban

Az Életrevalók sztárja alakítja a mestertolvajt a Netflix pénteken debütáló új francia sorozatában.

Forrás: MTI2021. 01. 07. 16:07
null
A produkcióban Sy Assane Diopot játssza Fotó: David Koskas Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Omar Sy, az Életrevalók sztárja alakítja a mestertolvajt a Netflix pénteken debütáló Lupin című új francia sorozatában.

A produkcióban Sy Assane Diopot játssza, aki apja igazságtalan elítélése miatt akar elégtételt venni. Diop karakterében a híres francia mestertolvaj, Arsene Lupin születik újjá. A sorozat további szereplői között van Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella és Soufiane Guerrab is, a szériát a francia Louis Leterrier és a chilei Marcela Said rendezte.

A produkcióban Sy Assane Diopot játssza
Fotó: Flickr

Arsene Lupin, az úriember mestertolvaj figuráját 1905-ben Maurice Leblanc találta ki. A hősről több mozifilm és tévésorozat is született. George Kay brit forgatókönyvíró, a Netflix új sorozatának alkotója mai környezetbe helyezte a főszereplőt, aki 25 éve elhunyt apját akarja megbosszulni azokon, akik felelősek voltak igazságtalan elítéléséért.

A Gaumont produkciójában forgatott sorozat tíz epizódból áll, ezek közül az első öt kerül a Netflix kínálatába pénteken.

Neil Young életművének felét megvásárolta egy brit cég

Neil Young csaknem 1180 dalt számláló életműve felének tulajdonjogát megvásárolta a brit Hipgnosis Songs Fund nevű vállalat.

A londoni cég szerdai bejelentésében nem nyilatkozott arról, hogy mennyit fizetett a 75 éves kanadai rockénekes dalkatalógusának feléért.

A Heart of Gold és a Rockin’ in the Free World előadója csaknem egy hónappal azután vált meg dalainak jogaitól, hogy pályatársának, Bob Dylannek a teljes életművét megvásárolta a Universal Music Publishing Group becslések szerint 300-500 millió dollár közötti áron.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.