Ördög Nóra nem mindennapi kalandba keveredett

Többször is embert próbáló szituációba került a Totem forgatása közben, a festői szépségű Bakonyban.

Forrás: Mediaworks2021. 08. 04. 10:36
rdg Nra
Budapest, 2012. február 23. Ördög Nóra televíziós mûsorvezetõ, szerkesztõ a DTK - D. Tóth Kriszta Show címû talkshow TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában. A mûsor kéthetente jelentkezik az m1 csatornán, amelyben D. Tóth Kriszta, az egykori híradós, brüsszeli tudósító és meseíró új szerepben mutatkozik be. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ördög Nóra nem ma kezdte a tévés szakmát, az Ázsia Expressznek köszönhetően pedig jócskán barangolt már érdekes tájakon, sokszor kiszámíthatatlan körülmények között munka közben – olvasható a Ripost.hu cikkében.

Arra azonban, ami az augusztusban startoló kaland-reality, a Totem forgatása közben várt rá, egyáltalán nem volt felkészülve! A stáb idén májusban forgatta az elképesztő izgalmakat tartogató műsort a festői szépségű Bakonyban, és bár a táj valóban gyönyörű volt, az időjárás cseppet sem volt kegyes Nóriékhoz. A kétgyermekes műsorvezető többször is embert próbáló szituációba keveredett.

„Nagyon kemény volt az egész! Így visszanézve az első részt, nem is annyira jött át, hogy milyen hideg volt, mennyire fújt a szél Bár az látszott, hogy a szememből végig folyt a könny, alig tudtam nyitva tartani. A szavakat is nehezen tudtam formálni, annyira fújt az arcomba a szél. Nem volt még soha ilyen szélsőséges időjárási körülmény egyik műsor alatt sem. Ez volt életem legdurvább forgatása. Fizikailag ez volt a legnagyobb kihívás, sziklára is másztam. Ha azt mondják nekem, hogy menjek fel a hegytetőre, akkor felmegyek, ha pedig beleraknak egy medencébe, amiben cápák úszkálnak, akkor ott mondom a felkonfot, mert ez a dolgom”

– nevetett Nóri, aki a forgatáson gyakran gondolta, hogy egy rejtett kamera figyeli és teszteli őt, hogy még mit bír ki.

Ördög Nóra televíziós műsorvezető, szerkesztő. Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A műsorvezető azt is elárulta, hogy eljátszott a gondolattal, milyen lenne játékosként kincset keresni és sokszor kőkemény fizikai feladatokat teljesíteni, de végül úgy érezte, jobb, hogy műsorvezetőként vett részt a Totem kalandjában.

„Gondoltam rá, hogy milyen jó lenne ott küzdeni, de a végére arra jutottam, hogy tulajdonképpen így is ott vagyok, benne vagyok, nagyon átérzem a többiek helyzetét, de mégsem kell jurtában aludnom, és nem esik semmi a fejemre. Nem tudom, fizikailag vagyok-e olyan szinten, hogy fel tudjam venni ezt a tempót, de biztos, hogy elvinne a hév”

– fejtegette Nóri, aki alapvetően csapatjátékosnak tartja magát, így szerinte a többiekkel jól kijött volna.

A farkasok küzdenek a szarvasokkal

Az augusztus 22-én startoló Totemben két sztárcsapat küzd egymással, a farkasok és a szarvasok.

A szarvasok csapatát erősíti majd: Csősz Boglárka, Oczella Eszter, Oczella Krisztina, Baronits Gábor, Hamvai PG, Nagy Zsolt Leo, Szőke Zoltán, valamint instruktoruk, Novák Zalán. Varga Ferenc vezetésével ellenük szállnak majd harcba a farkasok: Völgyesi Gabi, Horváth Csenge, Szabó Dóra, Busa Pista, Ekanem Bálint Emota, Krausz Gábor és Varga Viktor. Ördög Nóra a kincsgyűjtés és a párbajok helyszínéről, a Totem-hegyről követi majd figyelemmel a kalandorok küldetéseit.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.