Posztumusz albuma jelenik meg Chris Cornellnek

Az 52 éves rockzenészt 2017-ben találták holtan egy detroiti hotelszobában.

Forrás: MTI2020. 12. 12. 9:09
null
A lemez anyagát egy évvel halála előtt, 2016-ban vette fel Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Posztumusz új albuma jelenik meg az énekes-dalszerző Chris Cornellnek, aki a lemez anyagát egy évvel halála előtt, 2016-ban vette fel.

A Soundgarden énekesének a No One Sings Like You Anymore című lemezén Prince, John Lennon és Harry Nilsson számainak feldolgozásai szerepelnek

– írta a BBC News pénteken.

A zenész özvegye, Vicky Cornell elmondta: az album arról árulkodik, hogy az énekesnek kik voltak a kedvencei és mely dalaik fogták meg különösen.

Az 52 éves rockzenészt 2017-ben találták holtan egy detroiti hotelszobában, halálát öngyilkosságnak nyilvánították.

A lemez anyagát egy évvel halála előtt, 2016-ban vette fel
Fotó: Flickr

Cornell az 1984-ben alakult seattle-i Soundgarden egyik alapító tagja és énekese volt, a rockbanda Black Hole Sun és Spoonman című száma Grammy-díjas lett.

Szólóelőadóként is négy stúdióalbumot jegyzett, és 2006-ban ő énekelte a Casino Royale című James Bond-film főcímdalát, a You Know My Name című számot.

A No One Sings Like You Anymore felvételének zenei producere Brendan O'Brien volt, aki a Soundgarden legkelendőbb, Superunknown című lemezének elkészítésében is közreműködött.

Az új lemez anyaga a streamingszolgáltatóknál péntektől elérhető, a korongot pedig 2021 márciusától lehet megvásárolni.

Nicolas Cage a szitokszavak nyomába ered egy új sorozatban

Nicolas Cage lesz a házigazdája a Netflix januárban induló A szitokszavak története (History of Swear Words) című hatrészes sorozatának, amely néhány csúnya angol szó történetét és hatásait mutatja be.

A húszperces epizódokban a színész történészekkel, szórakoztatóipari szereplőkkel és szakértőkkel fog beszélgetni a legnépszerűbb angol káromkodások egy részének eredetéről, a popkultúrában való használatáról, tudományos és kulturális hatásáról – írja a The Variety című filmes portál.

A széria a Funny or Die és a B17 Entertainment gyártásában készül, a vezető producer Bellamie Blackstone.

Cage-et ritkán látni televíziós produkciókban. Májusban a Variety írta meg, hogy a színész fogja játszani a Tiger King néven is emlegetett Joe Exoticot – aki jelenleg börtönbüntetését tölti bérgyilkossági kísérletben való részvételért és állatkínzásért –, egy forgatókönyv alapján készülő új sorozatban.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.