Ron Perlman még el sem vált, de már elveheti új szerelmét

Engedélyezte a bíróság Ron Perlmannek, hogy akár már a válási procedúra vége előtt elvegye új szerelmét, Allison Dunbar színésznőt – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 12. 12:20
null
Ron Perlman Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hellboy (Pokolfajzat) címszereplője, Ron Perlman 38 évnyi házasság után, 2019-ben adta be a válókeresetet, a procedúra azonban nem volt elég gyors neki, így tavaly októberben azt is kérvényezte, hogy mielőbb nyilvánítsák nőtlenné.

A bíróság helyt adott a kérelemnek, Perlman így most jogilag egyedülállónak számít, bár a válási folyamat egy része – a vagyon elosztása, a házastársi támogatás megállapítása – még hátravan.

Ron Perlman
Fotó: Flickr

A színész azért szorgalmazta a mielőbbi függetlenedést, mert már eljegyezte új szerelmét és kolléganőjét, Allison Dunbart, akivel a StartUp című sorozatban játszottak együtt.

Perlman egy csókolózós lesifotóval bukott le 38 év házasság után: Opal Stone ékszertervezővel 1981-ben házasodtak össze, egy 37 éves lányuk és egy 30 éves fiuk van.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Meglepő dolgokat tartanak a hűtőjükben a sztárok

Gordon Ramsay

Mit rejthet a világ egyik legismertebb séfének, sztárszakácsának hűtője? Tojás mindig van nála otthon – mert szerinte nincs szexibb annál, ha egy férfi reggelire tökéletes rántottát készít a szerelmének –, de a parmezán vagy a humusz sem hiányozhat a háztartásból, mindkettőt tökéletes alapanyagnak tartja. Amiből pedig bármikor képes inni, az a rozé pezsgő, azt is mindig tart otthon a saját bevallása szerint – derült ki a Men’s Journal videójából.

Dwayne Johnson

A Szikla hatszor-hétszer is eszik egy nap, többek között tojás, csirke, hal, zabpehely, krumpli és brokkoli fér bele az étrendjébe, természetesen az is pontosan kimérve. A teste karbantartásához kemény munkára és fegyelemre van szükség, de olykor enged magának egy-egy szabadnapot: egy alkalommal 150 napnyi diéta után négy pizzával, tizenkét palacsintával és huszonegy brownie-val jutalmazta meg magát:

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.