Rubik-kocka, méhészet és békászás – Sztárok meglepő hobbijai

A celebek is szeretik hétköznapi, szórakoztató tevékenységekkel elütni idejüket – írja a thatslife.hu.

Forrás: thatslife.hu2021. 08. 04. 15:54
Beyonc
Beyoncé amerikai énekesnő Az oroszlánkirály bemutatóján a Los Angeles-i Hollywoodban 2019. július 9-én Fotó: Etienne Laurent Forrás: MTI/EPA/Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Justin Bieber – Rubik-kockázás

A 27 éves énekes rendelkezik egy meglepő képességgel: nagyjából másfél perc alatt ki tudja rakni a Rubik-kockát. Erre a készségre turnéi üres óráiban tett szert, tudását pedig azóta többször is megvillantotta a kamerák előtt.

Beyoncé – méhészet

Becenevéhez, a Honey B-hez és rajongótáborának fantázianevéhez, a The Beyhive-hoz (kiejtve méhkas) híven az énekesnő több kaptárnyi mézelő méhet tart otthonában. Nekik köszönhetően évente több száz üvegnyi mézet termelnek, ami segít lányainak leküzdeni az allergiás tüneteket.

Beyoncé amerikai énekesnő Az oroszlánkirály bemutatóján a Los Angeles-i Hollywoodban 2019. július 9-én
Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent

Paris Hilton – békászás

Talán nem is olyan meglepő, hogy Paris hercegnő imád békákra vadászni, bár nyilván nem azért műveli ezt, mert azt reméli, hogy egyikük egyszer csak jóképű herceggé változik. Egyszerűen szereti ezeket a kis kétéltűeket, s miután jól szemügyre vette őket, mindig visszaengedi őket az anyatermészetbe.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.