Salma Hayek alig hiszi, hogy 52 évesen szuperhős lett

Minden korábbi hollywoodi sztereotípiát megdönt új szerepével.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 06. 20:15
null
Saját bevallása szerint sosem felejti majd el ezt a szerepet Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus miatt szintén késlekedő, Chloe Zhao rendezésében készülő The Eternals új színt hoz majd a szuperhős-filmek világába. Az alkotás Jack Kirby képregénye alapján készül, mely az Örökkévalókról szól, olyan emberi lényekről, akik sokkal tovább élnek a földieknél, és elképesztő képességekkel rendelkeznek. Őket egy földönkívüli faj hozta létre kísérletezéseik, és az úgynevezett kozmikus energia felhasználásával. Közülük származik egyébként a Bosszúállók gonosza, Thanos is – írja a hirado.hu.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

Az Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Kit Harington, Ma Dong-seok, Gemma Chan, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry és Haaz Sleiman főszereplésével készülő moziról, most Salma Hayek nyilatkozott a Varietynek, aki saját bevallása szerint sosem felejti majd el ezt a szerepet.

Saját bevallása szerint sosem felejti majd el ezt a szerepet
Fotó: Flickr

– Erőt adott! És igazán meghatott! Pályafutásom elején azt mondták nekem, hogy ilyen velem sosem történik majd meg. Most azonban itt van egy mexikói származású színésznő... Nem csak a jelmez teszi, most jogot kaptunk arra, hogy mi is szuperhősök legyünk. Itt vagyok 54 évesen, és épp ezért ez különösen megindító, de nem csak nekem, hanem a különféle sztereotípiák miatt is – fejtette ki Salma, aki sosem gondolta volna, hogy alacsony termete miatt a filmes szakmában egyszer belőle is lehet szuperhős, azt pedig pláne nem, hogy 54 évesen alakíthatja egy Marvel-hős, Ajax karakterét.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Julia Roberts csak így volt hajlandó szerepelni a Jóbarátokban

A színésznő nem könnyítette meg a stáb dolgát, amikor csatlakozott a sorozathoz. Julia Robertset a Chandlert alakító Perry kérte fel, hogy játsszon a Jóbarátokban, de ő csak egy feltétellel vállalta – írja a CNN.

A legendássá vált széria készítői mesélték el, hogy a Micsoda nő sztárja egy többoldalas kvantumfizikáról szóló esszét kért Matthew-tól a szereplésért cserébe.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.