Sylvester Stallone árulja a házát, jelentősen engedett az árból

Most éri meg lecsapni Sylvester Stallone házára: az ingatlan ugyanis jelenleg átszámítva 7,3 milliárd forinttal olcsóbb. Mondjuk az akció mértékéből sejthető: még így sem két fillér a végösszeg – írja a Daily Mail-re hivatkozva online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 05. 15. 16:41
STALLONE, Sylvester
Nagy kérdés, hogy mikor talál fizetőképes vevőt luxusotthonára a világsztár (A képen Sylvester Stallone amerikai színész-rendező beszél a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségén 2019. május 25-én) Fotó: Guillaume Horcajuelo Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy tűnik, senki nem akarta megvenni az eredetileg meghirdetett árán Sylvester Stallone Beverly Hillsben található otthonát. A mediterrán stílusú ingatlant ugyanis februátban még 110 millió dollárért kínálták, most azonban már 85 millió dollár (25 milliárd forint) kicsengetése után bárki beköltözhet a 74 éves szupersztár házába.

Azaz hiába a forintban számított 7,3 milliárdos kedvezmény, még így is mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki Stallone kertjében szeretne gyönyörködni a naplementében.

Nagy kérdés, hogy mikor talál fizetőképes vevőt luxusotthonára a világsztár (A képen Sylvester Stallone amerikai színész-rendező beszél a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségén 2019. május 25-én)
Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

A mesés, 14 ezer négyzetméteres birtokon egyébként egy hat hálószobás, 9 fürdős főépület és egy kétszintes vendégház is található, a leendő tulajdonosnak pedig saját moziterme, szivarszobája, edzőterme és szaunája is lenne – írja a Daily Mail.

Sylvester Stallone eladó luxusotthona IDE kattintva tekinthető meg, míg az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Sylvester Stallone egy beszélő cápát alakít legújabb filmjében

Bemutatták a The Suicide Squad első előzetesét, aminek legemlékezetesebb karaktere egészen biztosan bizonyos King Shark, egy humanoid cápa, aminek – mint azt James Gunn rendező Twitteren elárulta – Sylvester Stallone kölcsönzi a hangját, írta korábbi cikkében az Origo. Az új Öngyilkos osztag-folytatás augusztus 6-án kerül a mozikba és az HBO Max műsorára olyanok főszereplésével, mint Margot Robbie, Idris Elba, Michael Rooker, John Cena, Joel Kinnaman, Peter Capaldi és Viola Davis.

A cikk IDE kattintva olvasható tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.