Szíve miatt került kórházba a 77 éves Chevy Chase

A színész az elmúlt hónapot egy kórházi ágyon töltötte.

Forrás: HÍRADÓ.HU2021. 03. 24. 14:44
null
A színészt öt hét után most hazaengedték Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismét westchesteri otthonában van Chevy Chase, aki sokkolta a rajongóit a hírrel, miszerint az elmúlt hónapot egy kórházi ágyon töltötte – írja az EW.

– Öt hétig kórházban voltam. Szívproblémák miatt. Így most csak a ház körül mászkálhatok, nem mehetek sehová.

A 77 éves Chevy Chase olvasással üti el az időt, illetve a hírek tekintetében is felzárkózott, bár mint írja, nem rajongója a tévézésnek.

A színészt öt hét után most hazaengedték
Fotó: FLICKR

– Olybá tűnik, mintha ez a tuskó generáció szemberöhögné a világot. Napjaink humora sokkal rosszabb dolgokat nyújt a következő generáció számára, mint amit a saját életükben megtapasztalnak. Ez megőrjít! – véleményezte röviden a tévéműsorokat a komikus, aki olyan filmekkel lett világhírű, mint a Családi vakáció, a Golfőrültek, az Óvakodj a törpétől, vagy a Semmit a szemnek.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Clint Eastwood új filmjét októberben mutatják be

Clint Eastwood Cry Macho című új filmjét októberben mutatják be Észak-Amerikában a mozik.

A kilencvenéves rendező-színész új westernje N. Richard Nash 1975-ben megjelent regénye nyomán született. Eastwood az egyik főszereplője a produkciónak, amelyben Eduardo Minett és Dwight Yoakam is játszik. A forgatókönyvet a Variety.com cikke szerint Nash és Nick Schenk írta.

Az 1978-ban játszódó történetben Eastwood egykori rodeósztárt és lótenyésztőt alakít, akit egy korábbi főnöke azzal bíz meg, hogy vigye haza hozzá a fiát, akinek anyja alkoholista. A Mexikóból Texason átutazó párosnak számos váratlan kalandban van része, és közben nemcsak a fiú tanul sokat a tapasztalt lovastól, hanem az idős ember is megtalálja lelki békéjét.

Tovább...

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.