Szívszorító döntést hozott Michael Schumacher felesége

Még a világbajnok balesete előtt vásárolt egy lovas tanyát, most a tragédia után sok évvel újratervez a család.

Forrás: MW2021. 04. 15. 10:20
Schumacher, Michael
Mogyoród, 2012. július 26. Michael Schumacher, a Mercedes német versenyzõje érkezik a mogyoródi Hungaroringre a július 29-i Forma-1-es XXVII. ENI Magyar Nagydíj elõkészületei során 2012. július 26-án. MTI Fotó: Földi Imre Fotó: Földi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még a világbajnok balesete előtt vásárolta meg a család a Genfi-tó melletti otthonuk közelében lévő lovas tanyát, ám a tragédia után sok évvel Corinna Schumacher úgy döntött, megválik tőle. Akkoriban az volt a terv, hogy a tanyát felújítják, és a sportoló ide vonul vissza, a sors azonban másképp akarta – derül ki a beol.hu cikkéből.

2012. július 26-án. Fotó: MTI/Földi Imre

A hatalmas birtokot most 5,87 millió euróért, azaz több mint két milliárd forintért árulja a család,

ugyanis az már biztos, hogy Schumacher egészségi állapota miatt nem tudják ott élni majd az életüket – írja a Bunte nyomán a life.hu.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a család az utóbbi években eladja az egyik ingatlanját, Corinna ugyanis korábban norvégiai téli nyaralójuktól is megvált, valamint 35 millió euróért eladta a magángépüket is.

Korábbi cikkünkben a világbajnok pilóta fiáról írtunk, aki a Haas pilótájaként Mick Schumacher a Ferrari akadémiájának, tehetséggondozó programjának a tagja. Schumacher újra beült a Ferrariba, és nagyon élvezte + videó.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.