Újabb csavar derült ki a Trónok harca utolsó évadáról

Maisie Williams árult el egy újabb kulisszatitkot.

Forrás: MW2020. 09. 07. 12:41
Bradley, John; Williams, Maisie; Headey, Lena; Hempstead Wright, Isaac; Dinklage, Peter; Clarke, Emilia; Glen, Iain; Turner, Sophie; Allen, Alfie; Christie, Gwendoline; Harington, Kit; Coster-Waldau, Nikolaj; Houten, Carice van; Cunningham, Liam
Los Angeles, 2019. szeptember 23. A Trónok harca (Game of Thrones) címû fantasysorozat stábjának tagjai a sajtószobában tartott fotózáson, miután átvették a legjobb drámasorozatnak odaítélt kitüntetést az amerikai televíziós Emmy-díjak 71. átadási ünnepségén a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2019. szeptember 22-én. John Bradley angol (b), Maisie Williams angol (b2), Lena Headey brit (b3), Isaac Hempstead Wright angol (b4), Peter Dinklage amerikai (b5), Emilia Clarke brit (b7), Iain Glen skót (b8), Sophie Turner brit (b9), Alfie Allen angol (j7), Gwendoline Christie brit (j6), Kit Harington angol (j5), Nikolaj Coster-Waldau dán (j4), Carice van Houten holland (j3), Liam Cunningham ír (j2) és Nathalie Emmanuel angol (j) színészek. MTI/EPA/Nina Prommer Fotó: Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Régen volt már 2019 májusa, és szinte el is felejtettük már a Trónok harca utolsó évada körüli zsongást, azonban még most is derülnek ki olyan részletek a befejezésről, amik sokakat meglephetnek – számol be róla a hirado.hu.

Most például Maisie Williams árulta el a The Hollywood Reporternek, hogy eredetileg nem az ő karaktere, Arya Stark ölte volna meg az Éjkirályt, hanem Havas Jon.

Maisie már a harmadik évadban tudta, hogy övé lesz a végső döfés, azonban a Havas Jont alakító Kit Harrington számára csak akkor lett világos, hogy eme hőstettről lecsúszott, amikor megkapta a nyolcadik évadban az epizód szövegkönyvét.

Maisie szerencsésnek érzi magát, hogy az ő karakterének alakult a legizgalmasabban a története az utolsó epizódok alkalmával, amivel nem lehet vitatkozni. A meddő vitát viszont, hogy újra kellene-e forgatni a sokak szerint csapnivaló évadot, most nem szítanánk tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.