Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Hazafias országjárás

Hősünk régi mániája az országjárás. 2012 telén például néhány napra még a miskolci Avas egyik panellakásába is beköltözött.

2019. 03. 28. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc előadóművész, a Demokratikus Koalíció frontembere ismét országjárásra indul, hogy személyesen találkozhasson az orbáni önkény áldozataival, egyszersmind alkalmat biztosítson a sajtónak az ő megszólítására és fotografálására. (Nyilván csak véletlen, hogy az Érden kezdődő vizit nyitánya éppen április nyolcadikára, a legutóbbi választási zakó évfordulójára esik…) „El szeretném mondani, hogy nekünk, európai magyaroknak óriási a felelősségünk, közösen kell megakadályozzuk, hogy Orbán kivezesse Magyarországot az Európai Unióból” – írta közösségi oldalán a gondterhelt habzóborász, aki szerint a DK a legeurópaibb párt, és ő (mint legeurópaibb pártelnök) azon fog dolgozni Klára asszonnyal együtt, hogy Magyarország is részese legyen az Európai Egyesült Államoknak.

Hősünk régi mániája az országjárás. 2012 telén például néhány napra még a miskolci Avas egyik panellakásába is beköltözött. A vizit során szívélyes, baráti beszélgetéseket folytatott több panellakóval Borsod megye problémáiról, sőt ellátogatott a közeli kocsmába is, ahol talponálló-fogadás keretében, törzsfogyasztók jelenlétében méltatta a felszolgált nagyfröccsöt, majd az ivó közönségének figyelmébe ajánlotta magát, Orbán Viktor ellenében. (Jelenléte annyira meglepte az ottaniakat, hogy – rácáfolva a helyi folklórra – senki sem akarta leütni, de még kirabolni sem.)

„Hazafias kötelességemnek érzem személyesen meghallgatni az emberek problémáit, hogy azokra megoldást találjak” – írta blogjában a mulattató, akinek állapotában a jelek szerint továbbra sincs változás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.