Az LMP és a nép

Harcolni kell tovább – üzeni megmaradt híveinek Keresztes László Lóránt LMP-vezér, aki közösségi oldalán azt ígéri, ezentúl a terepre, az emberek közé is ki fognak menni.

2019. 06. 22. 6:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harcolni kell tovább – üzeni megmaradt híveinek Keresztes László Lóránt LMP-vezér, aki közösségi oldalán azt ígéri, ezentúl a terepre, az emberek közé is ki fognak menni. „Települések százaira megyünk el, hogy kérdezzünk, beszélgessünk, tanuljunk, tapasztaljunk […], közvetlenül gyűjtünk információkat az emberektől, a magyar valóságról.”

Fantasztikus. Ámbár a párt életében volt már ilyen kijárós időszak. Igaz, akkor nem az emberek megismerése, inkább a bosszantása volt a cél. Emlékszünk, az első években alig akadt aluljáró, nagyvárosi köztér, ahol ne fordult volna meg néhány harsány, molinós, transzparenseket szorongató LMP-aktivista cintányérral, kereplővel, harsonával. Rabláncot, konfettit, pánsípot, effélét használtak. Aztán szép lassan lecsengett a lebilincselős módi. A megfáradt közönség körberöhögte az erőlködő aktivistákat: nem baj, majd megkomolyodnak vagy fölfedezi őket a nagycirkusz.

Keresztes László Lóránt mostani megvilágosodása azért is érdekes, mert a tavaszi választások előtt ugyanő még ekképp nyilatkozott: „Óriási lehetőséget látok az LMP–Jobbik együttműködésben, és ebbe bevonnám a Momentumot is, ha világosabban látunk velük kapcsolatban. […] Az LMP az a legaktívabb, legfelkészültebb és létszámarányosan a legtöbb munkát elvégző párt, amely megvalósította a valódi népképviseletet.”

A leleményesnek szánt elnevezésről – Lehet Más a Politika – időközben kiderült, szimpla hülyítés. Blöff.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.