Dobrev ante portas!

Egy izgalmas vasárnapi eseményre hívja fel a figyelmet a DK: anyák napján maga Dobrev Klára száll le közénk. Örvendezzetek!

2021. 04. 30. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy izgalmas vasárnapi eseményre hívja fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció: „Anyák napján bemutatjuk az embert, aki az elmúlt időszakban megtett 4320 kilométert, felkeresett harminckilenc települést, beszélgetett hetvenegy emberrel és meghallgatott több száz problémát, hogy bemutassa nekünk a Kevesek Magyarországát. Ő mindig ott van, ahol az emberek. Kérdez és meghallgat.”

Maga Dobrev Klára száll le közénk. Örvendezzetek!

Vágó István, a párt elnökségi tagja már a bejelentést megelőzve örvendezett. „Dobrev Kláráról sokan sok jót mondtak, mondanak – írta laudációjában a kiérdemesült televíziós bölcs. – Hogy több évtizedes államigazgatási gyakorlata van, hogy több nyelven beszél, hogy szakmáját magas szinten tanította is, mára, mint az Európai Parlament alelnöke, fontos nemzetközi kapcsolatokat is kialakított. És mindezt nőként, feleségként, három gyermek édesanyjaként. […] Ajánlom mindenki figyelmébe, aki a jelenlegi rendszer végét, és egy új, tisztességes és sikeres Magyarország megteremtését várja.” A jól értesült Vágó azt is fontosnak tartotta tudatni, hogy Klára asszonyt „szereti a kamera”.

Csontig, ahogy kell.

Néhány szerkesztői kiegészítés. Azért nem annyira halleluja! „Az ember”, aki bejárta Tolnát, Baranyát, nemcsak kérdezett, meghallgatott és igét hirdetett, de meg is fertőzött egy rakásnyi delikvenst, közülük ketten mindjárt el is haláloztak. (Bratislavai illetőségű nem volt közöttük.) Ami pedig a szerelemre gyulladt kamerát illeti, annak momentán nincs szavazati joga. Szimpla kis flört lehetett. Istenem, tavasz van…

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.