idezojelek

Alfahímekről ábrándozik

Vajon törvényszerű-e az ellenzéki szerzőhölgyek ellendvaiildikósodása?

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Kormánypárti politikusok csoportképén mereng Sándor Erzsi a minapi Népszava hasábjain. „Rájuk küldtem a Google képkeresőjét, mert szerettem volna megtudni, hol készült a Németh Szilárd által instagramolt fotó a NER tesztoszteron-aranyalapjáról, a 13 kormányzati alfahímről” – kezdi NERfiak a folyosón című írását az érdeklődő szerző. Szerinte azért érdekes a fotó, mert halandó állampolgárok még sohasem látták őket így együtt, hiszen „előfordulásuk csak egymás fülledt közegében várható, úgymint Tusványos, Várbazár, karmelita villa”. Erzsi asszony arra tippel, alighanem utóbbi helyen készülhetett a fotó, mert az kizárt, hogy múzeumban, képzőművészeti kiállításon vagy bármiféle kulturális helyen jött volna össze ennyi fideszes politikus. Ugyan már! Mit is keresnének ők arrafelé? „Nem sportesemény, minek mennének oda?” Humoristánk szerint valami kormányüléshez köthetően állhatott össze ez a csoportkép, merthogy egyetlen nő sincs a fotón. „A NER-ben csak olyan nőnek jut esély, aki elfogadja a férfiak játékszabályát, megfelel Kövér László nőideáljának, nincsenek önálló gondolatai, és nem látszik. A NERnők ilyenek” – teszi hozzá tájékozatlanoknak szánt lábjegyzetét az epebántalmakkal küzdő cikkíró. („Nem lehet mindenki Bangónéék magasságában” – veti közbe egy kommentelő.)

Míg olvasom a viccesnek tervezett epeömlést, azon merengek: vajon törvényszerű-e az ellenzéki szerzőhölgyek ellendvaiildikósodása? Ez valami fertőző betegség lehet? Még csak ez hiányzik ezekben a szörnyű, vírusos időkben! Mindenesetre rossz lehet Erzsikének. Jobbulást!

Borítókép: Sándor Erzsi újságíró (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.