idezojelek

Fentebb stíl

Közösségi oldalán nyilvánult meg a maga emelkedett nyelvezetével Szabó Tímea asszony.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
2024. 03. 04. 4:59
Fotó: Kovács Tamás

„Sikerült megint adni az ürüléknek egy pofont, kedves fideszesek!” – írja közösségi oldalán a maga emelkedett nyelvezetével Szabó Tímea. (Az ember általában felszisszenve hallgatja a párbeszédes honanyát, kicsit sajnálja is; talán nehéz gyermekkora volt szegénynek…) Most speciel azzal a nemrég megjelent rendelettel van baja, amely átvilágítaná a gyermekvédelmi intézmények vezetőit. Megtudjuk: a rendelet melléklete „egy jó vaskos buzizás, és a melegek összemosása a pedofíliával”. Tímea asszony pontokba szedte az aggályait, ezekből szemezgetek.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Nemcsak a vezetőket kellene átvilágítani, írja, hanem a portástól kezdve mindenkit, ugyanis nem csupán a vezetők bántalmazhatják a gyerekeket intézményekben, hanem minden ott dolgozó. A legfontosabb az lenne, hogy a gyerekek számára biztosítva legyen a megfelelő panaszmechanizmus, ha bántalmazzák, legyen hová, kihez fordulnia. Persze pénz és támogatás nélkül fikarcnyit se fog javulni a gyerekvédelmi rendszer, legyint a szakértő asszonyka. Annyira alacsonyak a bérek, akkora a pályaelhagyás, hogy gyakorlatilag bárki vigyázhat a gyerekekre. Legjobban a rendeletnek az a kitétele háborítja fel hősnőnket, miszerint „legyen (az intézményi vezető) élettörténete mentes a szexuális devianciák­tól”. Erre írta a fentebb említett magasztos mondatot: „megint egy jó vaskos buzizás, és a melegek összemosása a pedofíliával”.

Bezzeg Orbán Viktor összemosása a pedofíliával mennyire korrekt és tudományos…

Egy kommentelő visszakérdez: „Azt írja, kedves Tímea, »sikerült megint adni az ürüléknek egy pofont«. Egyet? Négyszer volt kétharmad!”

 

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. április 17-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.