Lefújt Szél

Alulírott Bernadettről még annyit, tavaly ősszel amerikai tanulmányúton vett részt – állítólag a konfliktuskezelésről és a béketeremtésről hallgatott előadásokat.

2019. 05. 16. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Alulírott Szél Bernadett országgyűlési képviselő (…) feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen (…) rongálás vétségének elkövetése miatt” – olvasható abban a feldúlt hangvételű levélben, amelyet Budaörs rendőrkapitányának írt minap a fenti „alulírott”, miután garázda elemek festékszóróval lefújták az irodája falán elhelyezett választási plakátot. Az a kivételes honanya írta a feljelentést, aki pár hete a barátaival – köztük patkányos Bangóné nyelvésszel – a forgalmas Váci úton kalákába verődve telefonfülkéket, aszfaltburkolatot és egyéb műtárgyat fújt le szilaj jókedvében. De hát az ugye más… Alulírott Bernadett ugyanis honanya, országgyűlési képviselő. Őt más anyagból gyúrták, azonkívül – szemben az ismeretlen garázdával – neki mentelmi joga van. Sőt korábban ő volt az LMP miniszterelnök-jelöltje is. (Jézus Mária!)

Engem az egész történet füttyös Juhász Péter esetére emlékeztet, akinek embereit – tessék fogódzni! – pár esztendeje nemes egyszerűséggel kifütyülték, méghozzá a szövetséges szocialisták egyik vidéki fórumán. Kifütyülni a füttyöséket? Hallatlan! (Emlékezetes, 2016. október 23-án, az ötvenhatos forradalom hatvanadik évfordulóján Juhász koreográfus vezényelte azt a füttykoncertet, amelynek harcba hívó üzenete így hangzott: „Fütyüljük ki a miniszterelnököt, hogy ne tudja elmondani a beszédét!”) Dunakeszin meg csak kapkodta a levegőt a kendermagos Együtt-vezér…

Alulírott Bernadettről még annyit, tavaly ősszel amerikai tanulmányúton vett részt – állítólag a konfliktuskezelésről és a béketeremtésről hallgatott előadásokat. (Gondolom, ő is elvesztette a diplomáját…)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.