17 nyílt kérdés Aidan White-hoz, a Nemzetközi Újságíró-szövetség elnökéhez

2001. 02. 09. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel–Budapest, 2001. február 7.Tisztelt White úr!Több nappal ezelőtt levélben elküldtem önnek kérdéseimet, melyekre választ vártam. Jeleztem önnek, hogy egy magyar napilapban, a Magyar Nemzetben szeretném közölni őket. Mivel nem kaptam választ a kérdésekre, most e-mailen is átküldöm önnek abban a reményben, hogy reagál rájuk. Tisztelettel: Lovas István(Mivel a kérdésekre péntek délutánig válasz nem érkezett, lapunk azokat nyilvánosságra hozza remélve, hogy White úr időt talál budapesti tartózkodása alatt azok megválaszolására. – A szerk.)1. A New York-i Freedom House-nak a világ sajtóhelyzetéről kiadott éves jelentése szerint Magyarországon szabad a sajtó. Most azért jön Magyarországra, hogy megvizsgálja a közszolgálati rádiót és televíziót Magyarországon. Hol volt Ön, amikor a Freedom House három éven át, a Horn-korszakban, a magyar médiát csupán részben szabadnak minősítette?

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.