Jólétre várva

–
2003. 05. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A választások után visszhangzott az ország, hogy megkezdődött a jóléti rendszerváltás. Igen, megkezdődött: az MSZP-nek. Először, amikor a nyugdíjasoknak ígért 19 ezer forintos alamizsnával megvették a hatalmukat. Másodszor, amikor felemelték a fizetésüket a duplájára. Nekünk az adóinkat emelték. A miniszterelnök állandóan hangoztatja, hogy ő szegénységpárti. Annyira pártfogolta a szegényeket és a kisembereket, hogy bizony a felemelt adóforintjainkra is szüksége volt a saját és az elvtársak jólétének a megteremtéséhez.

Míg ők gazdagodnak és jól élnek adóforintjainkból, addig a szegények még szegényebbek lesznek. Csak arra várunk, mikor tart Kovács László előadást, hogy hogyan lehet 30 ezer forintos nyugdíjból, vagy az 50 ezer forintos minimálbérből jólétben élni. Jó lenne, ha nekünk is jutna már a beígért jólétből. Az összes barátnak, havernak jutott jól fizető, zsíros álllás, hogy az ő jólétük biztosítva legyen. Csak az emberek jólétéről feledkeztek meg.

Nothart Ferenc Tata

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.