A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A főszerkesztő vételi ajánlata

GT.
1999. 11. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Napi Magyarország meg nem erősített értesülése szerint Várszegi Gábor érdekkörébe tartozik a VNU NV, amely a VICO-lapcsoportot képviselő Egyesült Kiadói Holding (EKH) Kft.-re a „legmagasabb értéken” tart igényt. A Liechtensteini Setera Alapítvány az év közepén írt ki zártkörű pályázatot az EKH Kft. megvásárlására. A holland érdekeltségű VNU NV-nek azonban az évente mintegy 300-400 millió forintos veszteséggel működő VICO-lapcsoportba tartozó Népszava, úgy tűnik, nem kell. Úgy tudjuk, amennyiben mégis a VNU NV vásárolná meg a lapcsoportot és az ingatlanokat, úgy a megegyezés értelmében egy évig változatlanul fenntartaná és finanszírozná a napilapot. A pályázati kiírás szerint azonban az újság, illetve az ingatlanok a lapcsoporttól függetlenül is értékesíthetők, amennyiben így magasabb áron kelnek el az egyes vagyonelemek. H. Bíró László, a Népszava főszerkesztője vételi ajánlatot tett a lapra. Amint azt a Napi Magyarországnak elmondta: egy stabil, politikailag és gazdaságilag független újságot kíván fenntartani az évek során maga köré gyűjtött stáb segítségével. Hozzátette: az általa jegyzett, érvényesnek ítélt pályázat a tárgyalások utolsó stádiumába is bejutott. A főszerkesztő azt nem árulta el, ki nyújtana támogatást a napilap megvételére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.