A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Angol szándékok

Udvari Gábor
1999. 11. 03. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A British Trade International kormányszerv kezdeményezésére nyílt meg a közelmúltban Londonban az „Opportunity Hungary” (Magyarországi lehetőségek) rendezvénysorozat, amely 18 hónapig tart – tájékoztatta lapunkat dr. Berényi Ferenc, a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. (ITDH) igazgatója. Mint az igazgató elmondta, a program az angol kereskedelmi miniszté-rium védnökségével jött létre. Hat-nyolc helyszínen szervezi angol részről az ottani kereskedelemfejlesztési intézet, magyar részről az ITDH a kétoldalú üzletember-találkozókat és tájékoztatókat. Azokat az angol vállalkozásvezetőket, akik a tájékoztatók alapján latolgatják majd üzleti lehetőségüket hazánkban, a budapesti brit nagykövetség és az ITDH magyarországi látogatásra hívja meg. Itt lehetőség nyílik a vegyes vállalkozás, az ipari parkba település, a zöldmezős beruházás és a meglévő ipari épületbérlés helyi tanulmányozására. A program brit célja az angol ipar exportjának elősegítése, a közös cél azonban olyan angol befektetőket hozni Magyarországra, akik fejlett technológiát képviselnek, munkahelyeket teremtenek. A 18 hónapos rendezvénysorozat komoly nyitás hazánk felé. Az angol kormány ugyanis látja, hogy a régióban Magyarországra áramlik a legtöbb tőke, már komoly befektetéseket tettek a németek, amerikaiak és a japánok is, s nem akarnak lemaradni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.