A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ellenkező FKGP

K. F.
1999. 11. 01. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FKGP frakcióvezetése tegnap úgy döntött, hogy nem támogatja a kormány javaslatát a szerencsejáték-törvény módosítására. Csúcs László lapunknak elmondta: javasolják a kabinetnek, hogy vonja vissza és dolgozza át az indítványt, amely a jelenlegi formájában túlzott adminisztratív megszorításokat tartalmaz. Az FKGP módosítaná a kormány tervezetében szereplő 150 százalékos játékadó-emelést, amelyet túlzottnak tart. A képviselőcsoport nem kíván állást foglalni Horváth Béla frakcióvezető-helyettes múlt heti kijelentésével kapcsolatban, amely szerint Györgyi Kálmán legfőbb ügyésznek és Arnold Mihálynak, a VPOP országos parancsnokának önként le kellene mondania tisztségéről. A frakció a képviselő egyéni véleménynyilvánításának minősítette a nyilatkozatot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.