A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Érintő: fiatalok filmszemléje

1999. 11. 03. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1999. november 11–13. között másodszor rendezik meg az egyetemisták és főiskolások rövidfilmjeinek, videóinak bemutatkozóját, az Érintőt. A résztvevők olyan diákok, egyetemi hallgatók, akik filmes eszközökkel kísérleteznek, és 20 percnyi lehetőséget kapnak e műfaj kifejezési módján megszólalni és másokat megszólítani. A filmek nincsenek stíluskorlátok közé határolva. A szemle nemcsak filmnézésből és a díjkiosztásból áll, hanem – a pár napos találkozás lehetőségével élve – segítséget akar nyújtani a fiatal kísérletezőknek. Neves filmszakemberek bevonásával előadásokra, konzultációkra és művészeti kiállításra is sor kerül. A szervezők célja a határon túli filmes műhelyek munkáinak bemutatása is, ezzel az Érintő megkísérli létrehozni a térben egymástól távol élő magyar ajkú fiatal filmesek találkozóját. A filmeket az egyetemi televízió archiválja és a közeljövőben műsorra tűzi. Az MTV 2 Universitas című műsora jóvoltából a filmek és az alkotók nagyobb nyilvánosság előtt is bemutatkozhatnak a későbbiekben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.