Magyar kempósikerek

1999. 11. 02. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai Kempo Karate System idei Európa-bajnokságát a dániai Holstebro városában rendezték, ahol tíz ország közel négyszáz versenyzője mérte öszsze tudását. A magyar csapat tizenhárom versenyzővel indult a viadalon, mely nemcsak küzdelemből, hanem többek közt önvédelmi bemutatóból, tradicionális, valamint fegyveres formagyakorlatból és előre koreografált küzdelemből (gio) állt. A rendezvény után nem kisebb személyiség gratulált a magyar csapatnak, mint a közismert filmsztár, Jeff Speak-men 5 danos kempo mester, aki egyben meghívta a Lovász Gábor (2 dan) és Hernádi Zoltán (2 dan) által vezetett csapatot a következő Eb-re, amit Angliában rendeznek majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.