időjárás 17°C Árpád 2023. március 31.
logo

Súlyos égési sérülés Székesfehérvárott

MTI
2002.02.10. 21:32

Titokzatos égési sérülés ügyében nyomoznak a székesfehérvári rendőrök: egy helyi fiatalember súlyos égési sérülésekkel, sokkos állapotban egyenesen egy rendőrautó elé szaladt vasárnap a megyeszékhelyen - tájékoztatta Németh Lajos rendőr alezredes az MTI-t. A rendőrök még nem tudják, hogy milyen körülmények között, hol és mikor égett meg a 18 éves fiú.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a járőrök a város egyik forgalmas útvonalán haladtak, amikor egy csomópontnál eléjük szaladt a szemmel láthatóan sokkos állapotban lévő, súlyosan megégett fiatalember. A kihívott mentők a megyei Szent György kórházba szállították, ahol kiderült, hogy testfelületének 85 százaléka megégett. Mivel súlyos, életveszélyes állapota miatt különleges kezelést igényel, az elsődleges ellátást követően Budapestre szállították. A rendőrök nagy erőkkel – a közeli lakótelepen házról házra járva – próbálják kideríteni miként szerezhette sérüléseit.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.