A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Akadozhat a tejellátás

Ma az ország háromnegyed részére tudták elszállítani a tejtermékeket a forgalmazók a rossz időjárási, közlekedési viszonyok miatt.

MNO
2003. 02. 06. 14:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hóakadályok miatt komoly nehézségekbe ütközik a tej felvásárlása a termelőktől, a nehezen járható utak miatt a kamionok késve, de csaknem mindenhová kiszállítják a tejet. A visszafelé vezető utakon azonban több kocsi elakadt – áll a tejtermékeket forgalmazó Nutricia Rt. mai közleményében.

A cég a tegnapi napon országszerte teríteni tudta a tejtermékeket, míg a mai napon a boltok háromnegyedét tudják ellátni. Sárospatakot és környékét a méteres hótorlaszok miatt nem tudják majd megközelíteni a kamionok, ám a kocsik készenlétben állnak, s a közlekedési helyzet javulása esetén azonnal útnak indulnak.

– A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a meglévő készleteket is felhasználva, az országszerte friss tejet kaphassanak az emberek – nyilatkozta Kiss Pál István, a Nutricia Rt. vezérigazgatója.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.