A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Február 20.: Sportösszefoglaló

Shaq nélkül is nyert a Lakers - Ferencváros: elkészült az edzésprogram - Perrel fenyeget a Williams és a McLaren - Részvénytársasággá alakult a Fradi - Dárdai gólpassza - Duplázott a Volán öttusában - Nyertek a Fradi kézilabdás lányai - Álom tenisz-elődöntők Dubaiban

MNO-összeállítás
2003. 02. 20. 20:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Shaq nélkül is nyert a Lakers

Az észak-amerikai profi kosárlabda liga címvédője a 40 pontig jutó Kobe Bryant vezérletével 93-87-re győzött az Utah otthonában – adta hírül az Uno.hu.

A további eredmények:

Toronto-Detroit 84-89,
New Orleans-Washington 87-75,
Denver-Minnesota 77-85,
Phoenix-Houston 89-107,
Chicago-Philadelphia 82-110,
Portland-Golden State 125-98,
Seattle-New York 103-94,
Los Angeles Clippers-Milwaukee 110-104.


Ferencváros: elkészült az edzésprogram

Labdarúgás – Véglegessé vált, hogy a Ferencváros (Westel Team) labdarúgó csapata a március 8-i bajnoki rajtig háromszor lép pályára felkészülési mérkőzésen.


A zöld-fehérek szombaton a Kaposvár együttesét fogadják, jövő szerdán a Balassagyarmat, március 1-jén pedig a Százhalombatta lesz Szűcs Lajosék ellenfele. A szakmai stáb nagyon szeretné, ha az utóbbi két mérkőzés közül legalább az egyiket az Üllői úti stadionban lehetne megrendezni, míg a többi összecsapás biztosan a Népligeti pályán lesz – adta hírül az Uno.hu.

Perrel fenyeget a Williams és a McLaren

Formula-1 – Összefogott egymással a Williams és a McLaren.

A két Formula-1-es istálló a szabályváltoztatások bevezetése ellen együtt lép fel, sőt végső esetben akár jogi lépéseket is tesznek. A Williams és a McLaren vezetői szerint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) napról-napra változó döntései kiszámíthatatlanná teszik a szigorúan üzleti alapon nyugvó sportág jövőjét – írja az uno.hu.

Részvénytársasággá alakult a Fradi

Január 31-i hatállyal a cégbíróság bejegyezte az FTC Labdarúgó és Sport Kft. FTC Rt. néven való részvénytársasággá alakulását.

A menedzsment tervei szerint az egyelőre zárt körben működő társaságot egy vagy két alaptőke-emelést követően a tőzsdére is bevezetnék. Az újonnan alakult rt.-ben jelenleg 99,6 százalékos tulajdonrésze van a Fotex Rt.-nek, a fennmaradó részt az FTC sportklub jegyzi. Az FTC Rt. igazgatóságába Várszegi Gábor Fotex-elnök és Kenedi Róbert Fotex-vezérigazgató mellé Sugár Andrást, a Westel vezérigazgatóját, a bemutatásra nem szoruló Albert Flóriánt és dr. Sárközy Tamást választották – írja az uno.hu.

Dárdai gólpassza

Kínkeservesen nyert a Hertha a labdarúgó UEFA-kupában.

A Királlyal és Dárdaival felálló berlini együttes, Van Buriknak a 93. percben szerzett góljával, 3-2-re verte a portugál Boavistát. A mindent eldöntő gólt Dárdai Pál készítette elő – írja az uno.hu.

Duplázott a Volán öttusában


Kettős Alba Volán sikert hozott az öttusázók váltó országos bajnoksága, amely a férfiaknál nemzetközi verseny is volt egyben.

A hölgyeknél a Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Szathmári Adrienn összeállítású székesfehérvári trió a Honvéd-Steffl elso csapatát (Simóka Bea, Simóka Nóra, Füri Csilla) elozte meg, míg a dobogó harmadik fokára a Honvéd második számú csapata állhatott fel.

A férfiaknál a Horváth Viktor, Horváth András, Lipták Róbert alkotta Alba Volán diadalmaskodott a Honvéd és az UTE elott. Pénteken az egyéni verseny selejtezőivel folytatódik a viadal.

Nyertek a Fradi kézilabdás lányai

Papírforma-győzelmet aratott a Herz-FTC a női kézilabda bajnokságban.

A bajnoki címre aspiráló zöld-fehér együttes 32-26-ra győzött Esztergomban, méghozzá úgy, hogy a félidőben még a hazai gárda vezetett 15-14-re. A Ferencváros legjobbja Farkas Ágnes volt 12 góllal.

Álom tenisz-elődöntők Dubaiban

Az első négy kiemelt jutott a legjobb négy közé a katari közel 600 ezer dolláros női teniszversenyen.

Az esélyesek egyaránt két sima szettben múlták felül ellenfelüket: az első helyen jegyzett belga Henin az orosz Miskinát, a második francia Mauresmo az orosz Krasznoruckaját, a harmadik amerikai Capriati a spanyol Martinezt, míg a negyedik Szeles az üzbég Tuljaganovát verte. A döntoért Henin Capriatival, Mauresmo pedig Szelessel játszik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.