időjárás 17°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Soros embere távozik a fővárosi önkormányzattól + videó

Csintalan Sándor a szegedi városi tévénél

MNO
2003.04.11. 09:52

A Szeged Televíziónál fog dolgozni Csintalan Sándor szerkesztő-műsorvezetőként – tudta meg a Magyar Hírlap.

A Defend Security Kft. egykori ügyvezető igazgatója a lapnak elmondta: mindenképpen készíteni fog egy közéleti, politikai talk-show-t, de szívesen foglalkozna napjaink egyik nagyon fontos problémájával, a droggal.

Elképzelései között szerepel továbbá egy közel-keleti ismeretterjesztő műsor megvalósítása is, amelyben mindenekelőtt az arab népszokásokat, kultúrát mutatná be a szegedieknek. Arra a kérdésre, nem tart-e a számára szokatlan feladattól, közölte: „Talán azt senki nem vitathatja, hogy van egy kis közéleti vénám. Ezt a tulajdonságomat úgy hiszem, jól fogom hasznosítani.”

A volt politikus kijelentette: „Petykó Zoltán kért fel, miután a Szeged Televízió Kft.-ben többségi tulajdont szerzett, hogy műsorkészítőként is kipróbáljam magam.” Mint mondta, Petykót már régóta ismeri, a Defenddel kapcsolatban többször is segítette tanácsaival. A Szeged TV-ben 25 százaléka van az önkormányzatnak, de a gyakorlatban semmilyen beleszólása nincs a magántévé ügyeibe.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.