időjárás 12°C Jusztina 2022. szeptember 26.
logo

Bundázni akart a Kispest a Videoton ellen

MTI
2003.05.15. 16:44

Az nb1.hu információi szerint eddig ismeretlenek személyek megkeresték a Videoton két játékosát, Tóth Norbertet és Pomper Tibort a két csapat tegnap esti mérkőzése ügyében. A két játékos elzárkózott mindenfajta "megegyezéstől", és jelezte a történteket a klub vezetésének, utóbbiak pedig a Liga illetékeseinek.

A Magyar Labdarúgóliga közölte: sürgősségi eljárással vizsgálat indul a Videoton-Kispest mérkőzés előtt történt eseményekkel kapcsolatban, amelynek során a mérkőzés eredményét befolyásoló szándékkal keresték meg Kispest-Honvéd játékosok a Videoton labdarúgóit.

A 2003. május 15-én megrendezett Videoton-Kispest Borsodi Liga labdarúgó mérkőzést megelőzően, a Kispest játékosai telefonon keresték meg a Videoton labdarúgóit, a mérkőzéssel kapcsolatos eredmény Kispest számára kedvező befolyásolása végett. Az érintett székesfehérvári labdarúgók azonnal értesítették a vezetőedzőt, aki erről haladéktalanul tájékoztatta a vezetőket.

A Videoton vezetői még a mérkőzés előtt hivatalos bejelentést tettek a Magyar Labdarúgó Liga vezetőinek a történtekről. A mérkőzés után a Videoton ügyvezetője, pedig hivatalos feljelentést tett a Székesfehérvár Városi Rendőrkapitányságon.

Az MLL vezetése ezúton szeretné megköszönni a Videoton vezetőinek az ügyhöz való jogszerű hozzáállásukat és szakszerű intézésüket.

Az MLL vezetése a Videoton ügyvezetője feljelentésének kézhezvétele után haladéktalanul az ORFK és a Fejér megyei RFK vezetőihez fordult az ügy kiemelt sürgősségi kezelése érdekében.

A Magyar Labdarúgó Liga ügyvezetője az ügy sportszakmai vizsgálatával Klement Tibor ügyvezető igazgató helyettest és Kis György urakat bízta meg, akik az előzetes intézkedések megtétele érdekében eljárnak.

Az MLL a sürgősségi vizsgálat lezárása után haladéktalanul értesíti a közvéleményt a történtek feltárt részleteiről, illetve a meghozott döntésekről.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.