időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Tolvajokat fogtak Kecskeméten

MNO
2003.06.09. 19:11

Egy lopás és egy lopáskísérlet ügyében is sikerült elfognia a Kecskeméti Rendőrkapitányságnak a feltételezett tetteseket.

Június 7-én 13 óra körüli időben egy Kecskemét közeli tanyába hatoltak be a tolvajok és onnan 6 db ablakot, 2 db ajtót és 1 db ajtófélfát akartak magukkal vinni mintegy félmillió forint értékben. Lopás közben azonban megzavarták őket. A tetteseket a helyszín közelében rendőrjárőrök fogták el, majd őrizetbe is vették T. Pál – 31 éves – szentkirályi és P. Lajos – 33 éves – kecskeméti férfiakat, akik a bűncselekmény elkövetésével alaposan gyanúsíthatók.

Június 7-én hajnalban a Kecskemét Tavaszmező utcában lezárt állapotban parkoló Robur típusú tehergépkocsijának hátsó ajtaján lévő lakatot kísérelte meg lefeszíteni egy férfi, hogy az abban tárolt szerszámokat ellopja. A helyszínen azonban egy rendőrjárőr tetten érte és elfogta, majd őrizetbe is vették N. Tibor – 39 éves – kecskeméti lakost, akit immár lopással gyanúsítanak – adta hírül a ma.hu.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.