időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Az államtitkár helyre tette Nyakót és Juhászt

MNO
2003.07.24. 18:37

A jövő évi költségvetési irányelvekről nem a pénzügyminiszter, hanem a kormány döntött - jelentette ki Veres János, a Pénzügyminisztérium (PM) politikai államtitkára az MSZP csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva az MTI-nek.

A szocialista párt sajtótájékoztatóján Nyakó István, az MSZP szóvivője a párt álláspontját ismertetve rámutatott, hogy korábban már konzultáltak a pénzügyminiszterrel a 2004. évi költségvetés irányelveiről, azonban „az ott vázolt és az utóbbi napokban, a Pénzügyminisztérium gondozásában megjelent elképzelések nem minden elemükben fedik egymást”.

Juhász Gábor, a szocialista párt frakcióvezető-helyettese a sajtótájékoztatón elmondta: a párt elnöksége a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban megjelent elképzelésekről egyeztetne a pénzügyi tárcával.

Veres János hangsúlyozta: a PM természetesen egyeztet a részletekről a parlamenti frakciókkal, így a szocialista képviselőcsoporttal is, a tervek szerint erre augusztus végén kerülhet sor.
MTI – fidesz.hu

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.