GYISM: kommunikáció 186 millióért

Közel kétszázmilliós szerződést kötött egy céggel kommunikációs feladatok ellátására a GYISM.

MNO
2004. 05. 18. 13:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem kétszázmillió forintért bízott meg a sporttárca egy külső céget, a minisztérium kommunikációs feladatainak ellátására. Az Ifjúsági és Sportkommunikációs Szolgáltató Kft. tárgyalásos közbeszerzési eljárás eredményeképp nyerte el a minisztérium 186 millió forintos megbízását. A kiírásra a Sportfólió Kft. tulajdonában lévő cégen kívül más pályázót nem hívtak meg.

A tender kiírása szerint a nyertes cég feladatai közé tartozik a folyamatos sajtófigyelés a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium részére, valamint a tárca sajtótájékoztatóinak és rendezvényeinek megszervezése, illetve lebonyolítása. Ők készítik elő emellett a minisztérium összes külső és belső PR-anyagát, és ők tartják a kapcsolatot a társminisztériumok szervezeteivel.

Szigetvári Viktor, a tárca szóvivője a hírügynökség kérdésére elmondta, hogy takarékossági okokból esett a választásuk a kft-re. Kijelentette, hogy korábban a tárca sajtóosztálya huszonkét főt foglalkoztatott, a nyertes cég részéről azonban ugyanazokat a feladatokat kilencen is el tudják végezni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.