Takargatnivaló: nincs Medgyessy fiú ügyét vizsgáló bizottság

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőcsoportja megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a szocialisták immár második alkalommal akadályozták meg, hogy megalakulhasson, a Medgyessy Péter kormányfő fia cégének juttatott százmilliós nagyságrendű megbízásokat vizsgáló bizottság - olvasható Mátrai Márta közleményében.

OS
2004. 06. 14. 15:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezzel bebizonyosodott, hogy Medgyessy Péternek és a szocialistáknak takargatnivalójuk van – áll a dokumentumban.

Úgy tűnik, amennyiben Medgyessy Péter családi üzelmeiről van szó, a kormánypártoknak hirtelen nem fontos az oly sokszor hangoztatott demokratikus, parlamenti nyilvánosság. Így az emberek továbbra sem ismerhetik meg Medgyessy Péter fia cége több száz milliós szerződéseit, a megbízás részleteit, illetve a kormány által a Matávnak nyújtott, több mint 3 milliárd forintos adókedvezmény valódi indokait – így a közlemény.

A Fidesz ezért felszólítja Medgyessy Pétert, hogy ne gyakoroljon nyomást a szocialista frakcióra, s tegye lehetővé, hogy a vizsgálóbizottság megkezdhesse törvényes munkáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.