Három szegedi önkormányzati képviselő tiszteletdíjat kap a kórháztól

Három önkormányzati képviselő is tiszteletdíjat kap a közelmúltban történt, tragikus kimenetelű leletcsere nyomán elhíresült Szegedi Városi Kórháztól - értesült a HavariaPress.

MNO
2004. 07. 19. 6:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírügynökség értesülései szerint a csongrádi megyeszékhely két szocialista és egy MDF-es önkormányzati képviselője a tiszteletdíj mellett költségtérítés felvételére is jogosult a kórházban. Az még tisztázásra vár, hogy a képviselők milyen jogcímen kapják a díjazást az egészségügyi intézménytől. A hírügynökség érdeklődésére az érintett MDF-es képviselő annyit mondott el, hogy a nap folyamán két társával együtt közös nyilatkozatot kíván kiadni az ügyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.